|
SWORZNIE ZWROTNIC BAW |
Autor |
Wiadomość |
Tetragamatron
Dawid
|
|
|
|
 |
szachmat

|
Wysłany: 21 Maj 2021, 21:32
|
|
|
Robiłem komplet takich właśnie za BAWa, ale w WJ.
Wszystko pasowało, ale też miałem wrażenie, że wchodziły jakby zbyt lekko. Jednak do dzisiaj żadnych problemów, trzymają się normalnie. |
|
|
|
 |
Tetragamatron
Dawid
|
Wysłany: 21 Maj 2021, 22:39
|
|
|
trochę mnie uspokoiłeś |
_________________ XJ limited 2.5 TD i kilka motocykli |
|
|
|
 |
szachmat

|
Wysłany: 21 Maj 2021, 23:52
|
|
|
Jak i tak popunktowałeś to nie masz się co martwić.
Raz w hondzie accord miałem tak, że na prawdę wchodziły ZBYT lekko i po opuszczenia zawieszenia od razu się wysuwały. Zrobiłem punktakiem 4 rzędy punktów na sworzniu i na gnieździe sworznia i to wystarczyło - lata do dzisiaj. |
|
|
|
 |
Tetragamatron
Dawid
|
Wysłany: 22 Maj 2021, 12:43
|
|
|
wiesz najbardziej mnie martwi ten górny sworzeń, nie doszły na styk do uchwytu zwrotnicy, możne źle to opisałem, siedzą w swoich gniazdach do końca jak powinny natomiast zwrotnica jest dokręcona do końca dolny sworzeń jak by wszedł trzpieniem za głęboko nakrętka minęła koronką punkt zabezpieczenia , a miedzy zwrotnicą a mostem u góry zrobiła sie przerwa jak by sworzeń dolny miał krótszy trzpień |
_________________ XJ limited 2.5 TD i kilka motocykli |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,055 sekundy. Zapytań do SQL: 11
|